قیمت و خرید کاشی ایرانی اسلامی

قیمت و خرید کاشی ایرانی اسلامی

تولید کننده انواع طرح کاشی ایرانی

خرید کاشی ایرانی

قیمت و خرید کاشی ایرانی

هنگام خرید کاشی ایرانی باید توجه داشت که تنوع رنگ و طرح کاشی ایرانی بسیار بالاست. در مجموعه تولیدی کاشی سنتی آرچی لرن طبق سفارش شما و در ابعاد و متراژهای مختلف، با بهترین کیفیت و پایین ترین قیمت کاشی ایرانی تولید می شود.

کاشی ایرانی نمود برجسته ای ازهويت تصویری هنرمعماری ایران را به نمايش می گذارد که از نظر سبک و سياق هنری شباهت ها وتفاوت های با دیگر عناصر معماری دارد. به لحاظ موضوعات، نقش مايه ها، رنگ بندی و شيوه رنگ آمیزی ويژگی های معناداری دارد.

قبل از خرید کاشی سرامیک سنتی بهتر است در مورد تاریخچه کاشی ایرانی و انواع آن بیشتر بدانیم. کاشي کاري هنري است که در معماري ايران از اعتبارواهميت بالايي برخورداراست. تقريبا غالب بناهايي که ازشاهکارهاي معماري ايران محسوب مي شوند، بخش عمده زيبايي و شکوه خود را از کاشي هاي زيباي خود دارند که با انواع نقوش مزين شده است.

برخی مورخان پیدایش کاشی ایرانی را به شهر کاشان نسبت می دهند. و معتقدند کاشان تحریف شده کاشیان است، شهری که در گذشته به تولید کاشی اعلا در مشرق زمین شهرت داشته.

کاشي هاي تصويري در ايران سابقه اي طولاني دارند و در مناطق و دوره هاي مختلف به لحاظ فني و سبک هنري متفاوت بوده اند. اين صنعت در دوره قاجار مورد توجه ويژه قرار گرفت و از نظر تکنيک هاي تزيين، رنگ بندي و نقش مايه ها دستخوش تغيير و تحول عمده گرديد آثار هنري، پس از خروج از ايران در حراجي هاي آثار عتيقه به فروش رسيده و در موزه ها و مجموعه هاي شخصي قرار گرفته اند.

قیمت_کاشی_ایرانی

قیمت و خرید کاشی ایرانی و انواع آن:

کاشی زرین فام، کاشی مینایی، کاشی معرق، کاشی هفت رنگ، ، کاشی معقلی.

کاشی زرین فام:

کاشی زرین فام قدیمی ترین تکنیک درتزئینات کاشی ایرانی بوده و فردوسی از آن با نام کاشی دو آتشه یاد میکند.

غالب کاشی های زرین فام شکل ستاره هشت پر دارد. اما نمونه‌هایی ازستاره‌های شش‌پر،شش‌ضلعی و هشت‌ضلعی،یافت شده‌ است.

این نوع کاشی ایرانی قدمتی 1000 ساله دارد. حدود 1200 سال قبل درمصراز این تکنیک را برای تزیین شیشه استفاده می کردند. ابتدا لعاب سفید را بر روی بدنه کاشی پخت می گرفتند، سپس آنها را با رنگدانه های حاوی نقره و مس رنگ آمیزی می کردند و مجددا در کوره قرارمی دادند و در نهایت به صورت جسمی لعابی درخشان و فلزگونه در می آوردند.

از آنجایی که این نوع ازکاشی ایرانی بیشتر طرح پیکره ای دارد تا الگوی گیاهی، می توان گفت به ساختمان های غیرمذهبی تعلق داشته اند. درایران حمله چنگیزمدتی برفرآیند ساخت کاشی تأثیر گذاشت ومی توان گفت هیچ نوع کاشی از حدود سال های ۶۴۲-۶۵۴ هجری قمری باقی نمانده است. پس از این سال ها، سلاطین ایلخانی اقدام به ایجاد بناهای یادبود کردند و به مرمت نمونه های پیشین پرداختند.

نتیجه چنین اقداماتی، احیای صنعت کاشی ایرانی بود. دراین دوران، تکنیک مینایی از بین رفت و گونه دیگری از تزئین سفال که بعدها عنوان لاجوردینه را به خود گرفت، جانشین آن شد. دراین تکنیک، قطعات قالب ریزی شده با رنگهای سفید، فیروزه ای و یا لاجوردی، لعاب داده می شدند.

و پس از اضافه شدن رنگهای قرمز، مشکی یا قهوه ای بر روی لعاب، برای بار دوم در کوره قرار می گرفتند. در اوایل دوره ایلخانیان، تکنیک زرین فام بر روی لعاب بدون هیچ رنگ افزوده ای به کار برده می شد، اما درپایان قرن هفتم هجری، رنگهای لاجورد و فیروزه ای به میزان اندکی مورد استفاده قرار گرفتند.

با رسیدن قرن هشتم هجری، آبی لاجوردی ازرواج و محبوبیت بیشتری برخوردارشد و سرانجام تکنیک نقاشی زیر لعابی با استفاده از رنگهای آبی لاجوردی و اندک مایه ای از رنگهای قرمز و سیاه، جایگزین نقاشی زرین فام شد. که کاشیهای تولید شده با چنین تکنیکی معمولا با نام کاشی های سلطان آباد شناخته می شوند. این تکنیک تا اواسط قرن هشتم مورد استفاده قرار می گرفت و پس از آن منسوخ شد.

طرح کاشی ایرانی

طراحی کاشی ایرانی یکی هنرهای معروف ایران است که در تمام جهان از شهرت و آوازه خاصی برخوردار است. کاشی ایرانی به عنوان یکی ازباشکوه‌ ترین و زیباترین نمونه‌های هنر سفالگری محسوب می‌شود.

طرح این کاشی ها به طور کلی شامل الگوها، گل و گیاه، حیوانات و نقوش هندسی است که در آن‌ها از رنگ‌های زیبا و طرح‌های پیچیده استفاده می‌شود که بسته به نوع طرح قیمت کاشی ایرانی برآیند می شود.ایران در ادوار تاریخ یکی از مراکز اصلی تولید کاشی‌های هنری بوده است. از زمان ساسانیان تا به امروز، کاشی ایرانی با تکنیک‌های مختلف وطرح‌های زیبا و خیره‌ کننده ساخته شده اند.

 

در کاشی ایرانی، رنگ‌های زیادی مورد استفاده قرار می‌گیرد، از جمله آبی، سبز، قرمز، زرد و سفید. همچنین طرح‌های نظیر ترمه،ختایی اسلیمی و گل و مرغ نیز در طرح کاشی ایرانی مشاهده می‌شود.

یکی از مشهورترین مراکز تولید کاشی ایرانی شهر مشهد است. مشهد کلان‌شهری در شمال شرقی ایران و با ۳۵۱ کیلومتر مربع مساحت، دومین شهر پهناور ایران پس از تهران است. و البته دومین شهر پر جمعیت ایران پس از تهران که در زمان نادرشاه افشار پایتخت ایران بود.

کاشی سنتی ایرانی خراسان به دلیل سابقه طولانی این شهر در معماری سنتی قرن هاست که تولید می شود و به دلیل طرح‌های فریبنده، دقت بالا و کیفیت عالی مورد توجه جهانی قرار گرفته است. کاشی‌ ایرانی نه تنها در داخل کشور بلکه در سراسر جهان به عنوان یک هنرشاخص و برجسته مورد تحسین قرار می گیرد.

طرح کاشی ایرانی قابلیت استفاده در دکوراسیون داخلی، از جمله دیوارها و کف‌، و همچنین فضاهای خارجی از جمله نما و محوطه و استخر و … را دارد.

قیمت_کاشی_ایرانی

کاشی مینایی:

این تکنیک ساخت کاشی در دوره سلجوقیان رواج یافت از این جهت به آن کاشی سلجوقی نیز می گویند.

این روش ساخت کاشی ایرانی حدود 700 سال قبل وارد معماری عثمانی شد.

به طور معمول در ساخت این کاشی ایرانی از هفت رنگ استفاده می کنند، رنگ های فیروزه ای ،آبی و سبز در لایه ابتدایی و زیرین با دمای بالا پخت می شود سپس رنگهای دیگر مثل سفید، سیاه، قرمز و زرد و گاهی طلایی روی لایه زیرین رنگ آمیزی شده و در دمای پایین پخت می شود.

کاشی معقلی:

استفاده از هنر کاشی ایرانی معقلی برای تزیینات نما و داخل بناها به کار می رود. پس از پیدایش کاشی معرق و هفت رنگ در امپراطوری تیموریان رواج یافت. قدیمی ترین انواع معقلی درمسجد جامع گوهرشاد مشهد است.

مراحل تولید کاشی ایرانی معقلی

_ طراحی

ترسیم طرح بر روی کاغذ با رعایت مقیاس، بودن قطعات براساس ابعاد قطعات برش بروی کاغذهای شطرنجی و یا ایزومتریک.

_تفکیک رنگ و برش زدن

_ برش کاشی طبق ابعاد به دست آمده توسط تیشه که امروز با فرز و واترجت میسر شده

_ تخمیر یا به عبارتی استفاده از قالب معکوس و جایگذاری کاشی ها در جای خودش

کاشی هفت رنگ:

به روایت جنيفراسكارس: کاشي ایرانی هفت رنگ بر خلاف کاشی های دیگر محدود به بناي مساجد، مزارها و خانقاه ها نماند، بلکه در کاخ ها و عمارت هاي اعياني و دروازه هاي تزييني شهرها و نهادهاي دولتي نيز استفاده مي شد.

خرید و قیمت کاشی ایرانی آرچی لرن

قیمت کاشی ایرانی بسیار متفاوت است و به پارامتر های مختلفی بستگی دارد، شاید برای شما نیز جالب و مهم باشد که از بهای انواع این کاشی ها مطلع شوید، از این رو توصیه می کنیم در صفحات فروش  این محصول به دیدن نمونه های متنوع موجود بپردازید و در مورد قیمت کاشی ایرانی از کارشناسان آرچی لرن مشورت بگیرید. ابعاد کاشی، طراحی و کیفیت آن در تعیین قیمت تمام شده محصول نقش به سزایی دارد.

مشاوره و خرید